Personal Trainer Voorburg

personal trainer voorburg

Personal Trainer Voorburg

Iedereen heeft zijn eigen reden om zich aan te melden voor personal training. Spieropbouw, afvallen, conditie verbeteren, revalidatie, en vooral, die spreekwoordelijke, stok achter de deur. Wat uw doel ook is, het is belangrijk om samen een plan te maken waarbij u zich fijn voelt. Tijdens de intake zullen we doorspreken wat uw doelen zijn en stellen we samen een realistisch plan op. Vanuit dit plan gaan we wekelijks werken aan uw persoonlijke doelstelling.

De trainingen zijn in een exclusieve studio waar alleen personal trainers werken. De trainingen duren 60 minuten en zijn een op een. In de studio ligt een handdoek voor u klaar en kunnen we beginnen aan een training die speciaal voor u is opgesteld.
duo training voorburg

Duo Training Voorburg

Vind u alleen trainen minder leuk en wilt u samen met een vriend/vriendin etc. trainen, dan is een duo training iets voor u.

Met duo personal training traint u met zijn tweeën en werkt u allebei aan de vooraf gestelde doelstellingen. Hebben jullie een andere doelstelling is dat geen probleem ik pas de trainingen aan op de doelstelling per persoon.

De trainingen vinden plaats in een exclusieve studio of na overleg in de buitenlucht. Financieel is duo personal training iets voordeliger omdat de kosten gedeeld kunnen worden.

Mijn opleidingen en diploma's

Top trainer B - Top trainer A - Mylogenics Rehab - Personal hormonal profiler - Mylogenics Activation - Fitvak A - Fitvak B - Fitvak Personal trainer - Power Plate Fitness Advanced academy - Sport EHBO


Leeftsijl coaching voorburg

Leefstijl Coaching Voorburg

Vind u het moeilijk de juiste voeding te eten, heeft u moeite om vol te houden voor een blijvend resultaat of wilt u een beter inzicht in voeding? Dit alles kan ik realiseren door met het juiste voeidingsschema u te motiveren.

Bij leefstijl coaching gaan we kijken naar het volgende:
  • - Wat eet u
  • - Hoeveel eet u
  • - Wat heeft u nodig qua voedingstoffen
  • - Wat is uw doel en kunnen wij het eten daarbij te bepalen


Als we deze 4 dingen samen hebben besproken kan ik het plan op gaan stellen. Belangrijk vind ik dat het eet gedrag gaat veranderen zodat u het dalijk zelf begrijpt en merkt dat die leefstijl werkt voor u.

Coaching is een belangrijk deel bij het veranderen van uw leeftstijl, u zult het uiteindelijk zelf moeten doen. Als u erachter staat gaat dit zeker lukken
Bootcamp voorburg

Bootcamp Voorburg

Met een groep mensen lekker in de buitenlucht trainen? Dan is bootcamp wat voor u. Met een gemotiveerde groep ga je een programma volgen. Daarbij werken we aan conditie, kracht, balans en flexibiliteit. Deze factoren gaan ervoor zorgen dat u zich fitter gaat voelen en zo kunt u lekker actief zijn in de buitenlucht.

De bootcamp is vanaf 8 personen en de locatie is in overleg zodat het voor iedereen makkelijk te bereiken is.